Aug 12, 2009

view 1


Blick vom Wohnzimmerbalkon.
A view from living room balcony.
Näkymä olohuoneen parvekkeelta.

6 comments :

mizyéna said...

Ihana parveke. Onkos sisätilat jo ihan asumiskunnossa? Mitä tuossa talon edessä on? Viljelysmaata vai tyhjiä tontteja??

♥ maaria said...

Kiitos, kiltti M.
Asumiskunnossa? Juu, vaikka maalaamista ja semmoista toki vielä riittää. Tänään tulee keittiön yläkaapitkin! *hihkuu* Mööpeleitä hankitaan pikkuhiljaa - annetaan sitten talvella tilaukseen, kun ei viitsitä maksaa kesähintoja ;-)

Talon edessä on kaupungin kaavoituksen mukaan viheralue, kauempana viljelysmaata ja viistoon rantaa kohti tyhjiä tontteja, joita toivottavasti ei ihan heti rakennetakaan. Mutta einakin Kattoiterassilta säilyy rantanäkymä, joka nyt näkyy alakerrastakin.

Luonasi käynti taitaa jäädä tältä kesältä. Tiedät varmaan, millaista on rakentaa... Odotusta odotuksen perään. *iskee silmää*

Kiva kun kommentoit! *lentosuukko*

mizyéna said...

Tiedän kyllä. Meillä on mennyt osa lomasta samoissa merkeissä ja pari asiaa mitkä toivoisin olevan valmiit lokaakun sukulaisvierailua ennen eivät varmasti valmistu kun Ramadan alkaa..

Todella kaunis talo teillä. Mä niin tykkäisi noista sidi bou said ikkunakaltereista mutta kun eivät sovi muuten talon tyyliin.

Mistä hankitte keittiökalusteet?? Kaupasta vai puusepältä??

♥ maaria said...

@ M.

Puusepältä ovat ja odotan jännityksellä tulosta. Alakaapit saatiin jo viime kesäksi, ja odottavat vielä maalausta. Tällä reissulla saatiin muut kiinteät kaapit ympäri taloa edes pohjamaalattua, että ovat vähän suojattuja.

Ei mekään saada kaikkea sitä tehtyä, mitä oli suunniteltu,mutta siihen jo osattiin varautuakin ;-)

mizyéna said...

Millaiset alakaapit teillä on? Kokonaan puuta vain sementtiä ja puuovet kuten perinteisesti on tehty. Jos kokonaan puiset saa niiden kanssa olla varovainen hiirien kanssa.

Olisi kiva nähdä kuvia teiltä sisältäkin :)

hih, ja tarkenen edellistä kommentiani, että meidän talon tyyliin ei sopinut sidi bous said ikkunat :D

♥ maaria said...

@ M.
ihan perinteisesti; muurattu ja laatoitettu ja ovet puuta. Jotka korkeimman omakäteisesti pohjamaalasin eilen! Niistä tulee valkeat.

Kuvia sisältä. Juu, kyllä niitäkin tulee, nyt ei vaan vielä ole oikein mitä näyttää, yksityiskohtia lähinnä. Vai haluaisitko nähdä mun muovisen ruokailunurkan :-D